APURANT LES ÚLTIMES CLASSES!💪


Aquesta última setmana va ser per a anar acabant els últims detalls de la nostra Unitat Didàctica. El dimarts vàrem estar desenvolupant les activitats que ja teníem pensades i organitzades en els dies corresponents. Com que això ja ho teníem pensat, les úniques dificultats varen ser els detalls per millorar-les: pensar noves formes més originals de detecció d’idees, desenvolupar-les de manera més organitzada i fàcil, millorar les que tenien alguna part tradicional, entre altres.
 Però el dijous ens vàrem donar compte de què ens faltaven 2 activitats per a completar les dues setmanes. Vàrem fer una pluja d’idees, que ha sigut la manera més habitual de pensar la resta. Totes aportàvem les nostres idees, i entre totes aconseguíem traure les més adequades, originals i completes. A més, quan ens quedàvem atrafegades, Carles ens ajudava donant-nos pautes per a fer-les.

Així, vàrem completar la nostra unitat didàctica, a falta de retocar detalls de disseny i avaluacions, que com vàrem donar a classe, amb les noves tecnologies i ferramentes com el Drive, podem fer-lo des de casa més tranquil·les i totes juntes.

Finalment, Carles va voler que avaluarem la seua assignatura, i com des del principi, no va ser de la forma habitual. Ens va donar uns folis, i havíem de posar una cosa positiva per una cara i una altra negativa per l’altra. Eixirem al passadís, i les tirarem a terra, fent un cercle i rodant al voltant d’elles. Vàrem agafar una que no fora la nostra per a completar-la amb el que pensàvem sobre el que havia posat eixa persona o afegint el que pensàvem que faltava, i vàrem repetir l’acció de tirar-les a terra. Quan vàrem agafar una que no fora ni la nostra ni la qual havíem completat, ens va dir que ferme una cançó amb eixa valoració!!! Que vergonya, cantar davant la classe! Però així ho vàrem fer, per a ser Mestres ens hem de quitar aquesta por de parlar o fer alguna cosa davant de gent, i la millor manera és fer el ridícul amb una cançó inventada sobre l’avaluació.

La conclusió de totes les avaluacions va ser que hem après molt i ha sigut molt interessant, però açò ha portat al fet que hi haja molts textos, a vegades classes un poc avorrides, i molt molt molt treball amb l’elaboració d’aquest blog. Encara que estic totalment d’acord, i sóc una de les quals va posar el treball del blog com a negatiu, jo mateixa he vist com he millorat la meua capacitat d’expressar-me en valencià i reflexionar de cada idea que escoltava o pensava. Ens quedem amb molt bon sabor de boca amb aquesta assignatura!!

Comentarios

Entradas populares