Comença decembre!!!

Comença desembre, comencen nous reptes. Aquesta setmana ens hem dedicat a organitzar la nostra unitat didàctica que hem de treballar per grups.

El nostre grup està format per la meua companya de blog Núria Sánchez i per les nostres companyes de classe, Carla Calabuig, Alba Girón i Noelia Murillo. La nostra unitat didàctica tracta sobre el menjar i la finalitat d'aquesta didàctica és organitzar una sèrie d'activitats relacionades amb el menjar que tinguen una duració de dues setmanes.



Durant l'organització d'aquesta ens vam trobar amb algunes dificultats que havíem de resoldre conjuntament i amb ajuda del nostre professor, Carles Monclús.

Només començar, el nostre primer obstacle va ser decidir sobre quin tema anàvem a realitzar el nostre treball. Pense que mai havíem estat tan indecises per triar alguna cosa conjuntament. En un primer moment, anàvem a tractar el nostre tema de l'art però ens adonarem que tenia un poc més de dificultat i ens decantarem pel tema del MENJAR.

A més, un altre problema que ens vam trobar va ser quan vam començar a realitzar les activitats. Nosaltres vam fer activitats plantejades de manera tradicional i per projectes. Però més tart, ens adonarem que sols podíem desenvolupar les activitats d'una manera. Aleshores, decidirem desenvolupar-les per projectes.

Pense que les activitats per projectes són una manera d'innovar amb l'ensenyament i amb l'educació i aconseguir que els nostres alumnes siguen un poc més persones amb uns valors que no hauríem pogut aconseguir mai amb activitats plantejades tradicionalment.

Per últim, l'organització. Som un grup molt difícil que posar-nos d'acord i d'organitzar-mos de manera que tot quede perfecte. Ens ha suposat molt difícil l'organització, però a la fi i al cap, estic segura que al final ens quedarà molt bé el treball.



I ja per acabar, pense que treballar aquest tipus de treballs com són les unitats didàctiques, és fonamental per a l'aprenentatge d'un futur mestre, ja que l'encaminarà a fer el seu treball d'una manera correcta i com ell vulga. He aprés molt realitzant-lo i estic segura que la majoria dels meus companys també ho han fet.

Comentarios

Entradas populares