Día internacional de les persones amb discapacitats

Avui és el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Com indica la UNESCO, al món viuen prop d'1.000 milions de persones amb discapacitat, de les quals 93 milions són xiquets i xiquetes. El seu dia a dia de vegades pot ser molt més difícil que el d'altres persones, perquè encara hem d'eliminar moltes barreres. No obstant això, a mesura que passa el temps, avancem perquè tots puguem participar d'igual manera en la societat, sigui el que sigui la nostra situació.




I l'educació és clau per a això: educació entesa com un dret fonamental al que totes les persones amb alguna discapacitat han de tenir accés i educació entesa com a vehicle perquè tots prenguem consciència sobre aquesta situació.

A més, les TIC són una arma fonamental per a les necesitats educatives especials.

No hi ha dubte que les TIC han estat un gran avanç per millorar l'educació de les persones amb necessitats educatives especials. Cada vegada disposem de més i millors aplicacions, que sortegen reptes i ens ajuden a trobar un model educatiu més inclusiu.



En aquest video podem veure com és fonamental una escola on totes les persones siguen igual, tinguen alguna discapacitat o no, ya que tots som persones i tenim les mateixes necesitats i valors.

Comentarios

Entradas populares