27 de Novembre, día Internacional del Mestre

Avui es el dia internacional del Mestre, dia en què és commemora a les persones que fan de l'ensenyança, el seu treball habitual.

Aquesta data de celebració no és la mateixa en tots els llocs del món. Ací a Espanya, fou triada per a celebrar al patró dels professors, San José de Calasanz, sacerdot, pedagog i precursor de l'educació moderna a través de la primera escola cristiana popular i gratuïta a Europa.



San José de Calasanz és un dels precursors de la pedagogia moderna. A més, va crear, va organitzar i va sistematitzar l'ensenyament escolar graduada per nivells i cicles en l'ensenyament primari i una certa formació professional.

Tot el món, ha tingut un professor que ha marcat la seua vida per a bé i aquesta fa referència a la persona que ha estudiat magisteri i s'encarrega d'ensenyar als alumnes , ja siguin d'infantil, primària o secundària, entre altres, en escoles, col·legis o universitats.

Pense que és de vital importància tindre un bon mestre, que sàpiga estar en els moments bons i roïns. Saber aprendre d'ell i que a la vegada, ell aprenga dels seus alumnes.
Sense un bon professor, cap alumne seria res del que vol arribar a ser.




Comentarios

Entradas populares