Salvaries abans a una hamburguessa del Burguer King que a un xiquet que recibeix assetjament escolar?




Farà uns dies vaig veure una notícia al diari 'El país' que em va cridar molt l'atenció.

Es tracta d'una campanya realitzada per Burguer King junt amb la Fundació ANAR denominada Bullying Junior en la qual es pretén conscienciar la gent sobre el problema que hi ha a nivell mundial d'assetjmanet escolar.

Per a aconseguir-ho van fer un experiment social que va consistir a veure les reaccions de la gent en dos casos diferents. Per un costat, hi havia uns xiquets actors que interpretaven una escena d'uns acusadors dins del Burguer King molestant i pegant a un company. Per l'altre, just després el cuiner  servia unes hamburgueses en mal estat a tots els clients.


Ací podeu veure el en un video el resultat de l'experiment:



La conclusió a la qual van arribar amb aquest experiment va ser que, mentre que un 95% dels clients es preocuparen per ells mateixos, queixant-se del mal estat de les seues hamburgueses, sols un 5% es va preocupar per l'estat del xiquet que estava patint assetjament escolar.

La meua opinió davant d'aquesta situació és que, si ens trobem davant de casos així hem de saber afrontar la situació de la millor manera possible, amb educació i respecte cap a la gent que hi haja. Per això, es molt important rebre una bona educació i saber comportar-nos en diferents àmbits, ja que no sabem mai en quina situació ens trobarem i com de difícil serà afrontar-nos a ella.


Resultado de imagen de bullying














Comentarios

Entradas populares